Furiwa Hiina Restoran-Hiina Toitlustus, Hotellindus, Toitlustus, Pulmad Catering, Pulmad Vastuvõtt Kohtades – Aitäh Märkused

Furiwa Hiina Restoran on Orange County premier toitlustaja ja Hiina restoran. Oleme spetsialiseerunud hiina catering,pulmad, toitlustus, hotellindus, toitlustus, corporate catering,pulmad album kohtades, bankett tuba.
hiina toitlustamine, toitlustus, hotellindus, toitlustus, bankette, restoran, hiina restoran, korporatiivsed sündmused, era-toitlustus, dim sum, pulmad, pulmad catering

Eest Broneeringud – 714.534.3996

Stacie Ja Cindy,
Tänan sind nii palju, et kõik teie abi, planeerimine ja täidesaatva meie suur päev! Ma pean ütlema, et see oli parim otsus, mis maailmas broneerida oma toitlustusteenus! Mul on raved teile theknot.com & yelp.com! Alt meie südamed w/ palju armastust, me täname teile mõlemale! Teil on IMELINE pulm duo!

Stacie,
Tänan sind nii palju, et absoluutselt kõike! Teie ja iga üks teie töötajad olid fantastiline! Kutid tõesti teha see lihtne, et meil on suur (stress tasuta) aeg meie pulm…ja et me ei saa teid piisavalt tänada. Doug ja ma siiralt tänan teid iga detail (suur või väike), et paned meie pulmas. Me couldnt on soovinud rohkem imeline öö.

Armastus,
Trang & Doug

Kallis Stacie Ja Cindy,
Mike ja ma tõesti tahtsin, et aitäh, armas daamid kõigi teie abi, planeerimine ja täidesaatva meie pulm. See oli absoluutselt täiuslik ja me tõesti ei saanud mitte tõmbas ta maha ilma teie raske töö ja pühendumusega. Stacie-sa tõesti hoolid oma klientide õnne; ta näitab oma töö & oma siiras naeratus, ma tõesti igatsen meie koosolekud ja e-posti kaudu. Ma tean, et sa oled pidevalt hõivatud, kuid palun hoia ühendust! Cindy-kuigi me alles alustanud tööd koos peaaegu lõpuni, ma olen nii tänulik, et te jälgis vastuvõttu, see oli täielik edu ja ma tahaksin küsida teie jaoks kahtlemata, kui ma saaks seda kõike uuesti! Tänan teid, daamid nii palju!

Armastus,
Vivian & Mike

Hei Stacie,
Kaasamine õhtusöök laupäeval läks sujuvalt ja hästi. Oma personal oli suurepärane. Ma tahan anda mõned kinnitust, et neile nii suur töö. Nad olid väga tähelepanelikud ja toitlustus — käivad meie vajadustele kiiresti ja kannatlikult.
Aitäh Furiwa teed fantastiline töö!

Kallis Stacie,
Kuidas läheb? Ma loodan, et kõik on hästi ja sa ei ole töö liiga raske.
vabandust, olen olnud nii hõivatud pärast pulmi ja lihtsalt tuli tagasi minu mesinädalad reis ja ei olnud võimalus öelda aitäh teile. Aga tänan teid väga palju Stacie kõik oma raske töö ja kaunis pulmad, igaüks armastan toitu, eriti kana salat! Paljud inimesed olid oodanud mind ja küsis teie restorani oma pulmi ning perekonna õhtusöök. Mul oli jutustas, Furiwa.
Sa oled ilus ja targem inimene, et mul oli täidetud, sa oled isiksus ja sa oled lahkus, oli mind ja igaüks tundis mugav .
Tänan ja jumal õnnistagu teid ja teie pere. Hoolitseda ja on tore nädal.

Tere Stacie,
Me võiks tänan tuhat korda ja ikka tunda, ei piisa. Ilma sinu, minu pulm bankett ei oleks nagu päris ja hästi planeeritud, nagu see oli. Me oleme üllatunud, kuidas sa kooskõlastatud kõike sujuvalt ja usa oli nägemus, et asjad osutuvad ilusti. Ma olin väga õnnelik, et mul oli kuulda, et teile koogid. Kook tabel oli päris tema üks omamoodi kaunistamiseks.
Meie pulm bankett on erakordselt väike. Kuid te ja Nikki on aidanud meil teha see intiimne, elegantne, luksuslik ja ilus üks. Oleme saanud palju komplimente meie külalised, sealhulgas need, kes on osalenud paljud suured ja ilus pulm bankette ümber Orange County. Me oleme väga õnnelikud ja uhked meie tänu teile ja Nikki, ja oma raske tööga. Veel kord, me oleme nii tänulikud, et teie ja Nikki teie pühendumust ja teie hästi arvasin, et kava on meie jaoks eriline päev.

Tänu miljonit.
Wendy & Bang.

Tere Cindy,
Aitäh kõige eest! Ma arvasin, et pool läks väga hästi ja oma personal oli väga abivalmis ja tähelepanelik, et kõik meie vajadustele! Tänan!

Tere Stacie!
Ma lihtsalt tahtsin TÄNADA TEID kogu oma kannatlikkuse ja abi ajal minu planeerimise protsessi. Sa kindlasti teha kogu protsessi lihtsamaks ja rahustav!
Ma ka tahtsin avaldada tunnustust teie ja teie töötajad on suurepärane teenus, mis andis meile. Cindy oli TÄIESTI HÄMMASTAV! Ma olin närvis, kui sain teada, et see ei olnud see saab olema teie jaoks peaproov ja päev, kuid pärast kohtumist Cindy öö enne, ma lihtsalt teadsin, et ma olin heades kätes. Ta oli VÄLJASPOOL professionaalne ja lahke! Ma ütleksin, et mul oli tõesti chill enamiku päevast päeva ja kui ma seda tegin närvi, Cindy oli seal rahulik mind maha ja ma teadsin, et kõik pidi töötama välja just fine! Kõik minu pulmapidu hoida ütleb mulle, kuidas hämmastav ja selline ta on, kaasa arvatud mu ema! Mu ema tahtis teada, kui palju “ekstra” ma pidin maksma oma teenuseid, kuna teenust, nagu see ei saanud lihtsalt olla kantud
Palun palun palun saata Cindy meie parima tänu ja siiras tunnustust kõik tema abi ja raske töö! See oli tõesti rõõm koos töötada NII, et te kavandada ja ellu viia meie suur päev!

Tere Stacie,
Me lihtsalt sain tagasi oma mesinädalad! Me mõlemad tahtsime täname, et aitate meil koordineerida meie pulm. Vastuvõtt osutus ilusti ilma tõrgete või probleemide (või kui esines mingeid sa hoolitses neid!). Öösel läks nii kiiresti, ma soovin, et oli aega, et aeglane hetki ette lõhnama üksikasju see kõik… ma mäletan, vaatan aeg-ajalt ja alati nägin sind nurka, veendudes, et kõik oli sujuvalt…ja see pani mind end nii rahulik. Sa tegid suurepärast tööd ja meil on väga hea meel, et on töötanud koos teiega. Palju tänu sulle jälle Stacie!

Tere Stacie,
Tänan sind nii palju aidata mind plaani oma pulmas. See oli hämmastav ning ma ei teinud seda ilma sinuta. Teie ja teie töötajad on ületanud minu ootusi täielikult! Ta ei suutnud läinud kõik siledam ja tänu alati teha kindel, et ma oli okei ja pingevaba. Ma ausalt öeldes oli parim päev mu elus ja ma ei saa öelda, et kõik teised oli lööklaine ka. Ma tean, et ma näen sind varsti jälle!

Hoolitse,
Christina ja Viet

Minu armsaim Stacie!
Ma olen ikka ratsutamine laine pulmapäev õndsus! Ma mõtlen, et öösel, mängides iga detail minu meelest ja ma tahtsin teile teada, et kõik ületasid mu ootused. Toitu (kus Kõik hoida ülevoolav üle) decor üldine kogemus, et see oli parim öö mu elus, ja ma olen teile ja Cindy tänada. Rääkides kellele ta tegi SUUREPÄRAST tööd vastuvõtul. Tõsiselt, te poisid läksid üle ja kaugemale ja ma ei suuda teid piisavalt tänada. Minu ainus etteheide on see, et kõik läks nii kiiresti! Kuid ma teadsin, et see oleks… ma lihtsalt soovin, et ma võiks olla peatatud aeg natuke pikem…oh hästi, kõik head asjad peavad lõppema =) ma igatsen meie kohtumised ja vastastikuse mõju tohutult (ma olen juba läheb küll tagasivõtmine). Ma tõesti tunnen lähemale, olles läinud, kuigi see kogemus — ma ei pea alati sinu sõber ja confidante. Täname, laenamise kõrva ja võimaldab mul vent minu “pulmade planeerimine” pettumusi, et sulle kõik need ajad…sa tõsiselt aitas mul säilitada oma meelerahu ja ma ausalt ei usu, et ma oleks saanud selle kaudu kõik ilma sinuta. Armastan sind!

Armsaim Stacie,
Tänan sind nii palju, et kõik teie abi, suuniseid, kannatlikkust ja lahkete sõnade kaudu see pulm protsessi. Me oleme nii “tore” -oad on sul ja Furiwa kas meie pulm. Kõik raved toitu, ja sa olid uskumatu aidata päeval. Täname saada meile selle kaudu. Sa olid nii imeline tööd, see on lihtsalt häbi, et me ei saa olla rohkem pulmad. Sa juba tead, kuid soovitame kõigile!
P. S. Minu pere armastab sind ja ei suuda teid piisavalt tänada.

Armastus ,
Christine & Larry

Kallis Stacie,
Tänan, et selline töökindel ja usaldusväärne pulm koordinaator on meie jaoks eriline päev. Me hinnatud oma tohutu teadmiste pulm planeerimine. Olete alati olnud parimad vastused kõigile oma paljudele küsimustele. Sa olid alati olemas ja paindlik, et kohtuda ja kava koos meiega. Me tõesti hindan teid on seal meie pulmapäev, et leevendada palju stressi, eriti ajal vastuvõtu. Me teame nüüd, miks sa oled üks parimaid kui koordinaatorid OC. See oli suur rõõm teiega koostööd!

Yours truly,
Nikki & Johnny

Cindy,
Täname teha meie pulmapäev tundub nii täiuslik. Ma olen kindel, et olete teinud palju pulmad. Me hindame kõike, et sa tegid sealhulgas jättes meile toitu meie hotelli toas. Kõik prepping ja planeerimise me tegime enne pulmi tõesti ei aita meid koordineerida kõike ja see liikus tõesti hästi. Me kindlasti soovitame teil tulevikus.

Kallis Stacie,
Täname märkus. Jah, meil olid kindlasti rahul, kuidas banketi osutus. Ma võiks tõesti mõtet sel päeval, et teie ja Cindy tõesti teha kindel, et kõik laabus nii hästi kui võimalik. Me tõesti armastas paigutus vastuvõtu koht ja tantsusaal ise. Kook taustaks, pea tabel set-up, individuaalne tabel set-up (söögipulgad) kõik tundus väga tore ja tundsin end väga delikaatselt stiilne. Tänud kiire pööre, kes tegelevad hotel parkimine olukorda ja projektsioon ekraanile müüja ka. Üsna paljud meie külalised nentisid, et nad meeldis toit (mina ei oodanud, et toidud oleks tulnud tabelid, kui nad olid lihtsalt keedetud õige, et minut!). Meil olid kindlasti väga muljet, kuidas sa suutsid hõlbustada selline keeruline ja pikk programm (eriti kleit muuta ja make-up, ja ikka õnnestus lubada Jessica süüa üsna palju toitu kogu õhtu!). Täname teid aidata muuta meie pulmapäev nii meeldejääv ja sisukas meile ja meie külalistele. Ma olen ikka oodanud, et mu sõber fotograafid muuta banketi pildid. Aga kui ma neid saada, ma olen kindel, et saata mööda paar. Tänan! See oli tõeline rõõm töötada koos teiega.

Parimate soovidega.
Richard

Tere Stacie,
Omg…ma lihtsalt tahtsin öelda, tänan sind nii palju kõike. Pulm osutus nii kena ja nii hästi. Mind ja Brian armastas kogu setup ja me saime palju komplimente tänu teile. See oli väga ärev hommikul aega, kuidas valmis peaga kohtusse ja juuksed ja meik jne…kuid kui me saime Furiwa ja nähes viimase lihvi koht, ma olin nii õnnelik ja rõõmus, et minu pulm seal. Btw, Cindy oli suurepärane ja abivalmis, et öösel samuti. Veelkord, Stacie ma ei suuda teid piisavalt tänada kogu abi ja juhendamist teile olen andnud.

Stacie,
Tänan sind nii palju kõike! Te olete teinud nii palju, et meie pulmad. Ma tean, et me olime maas, aga ta ikka läks nüriks! Tänan sind nii palju.

Kallis Stacie,
Tänan teid veel kord teie hämmastav töö meie pulm. Inimesed jätkuvalt rave toidu kohta ning kuidas “nõiutud” õhtu oli. Ta tuli koos ilusti ja ei juhtunud ilma sinuta. Hämmastav!

Armastus,
Karen & Eric

Kallis Stacie & Kelly,
Tänan sind nii palju teie abi nii korraldada enne meie pulmapäev ja eelkõige koordineeriv ja trampimine, välja tulekahjud. Kaks sa väärid puhkust ja tunda hellitatud.

Lugupeetud Ken & Furiwa Restoran,
Aitäh, väga hea toit ja teenindus sa andsid meile. Me saime nii palju häid komplimente selle kohta kõik, mida sa tegid. Samuti täname, et aitate meil leida asukoht vastuvõtt, mis oli väga kena.

Parimate soovidega,
Hayes & Hongduc

Stacie,
Chap & ma ei suuda teid piisavalt tänada kõige eest, mis sa meie esimesel päeval kohtusime sa enne pulmi öö. Me ei oleks on selline ilus pulm ilma sinuta, Ken, ja teie töötajad.
Tänan teid alt meie südamed!!

Kallis Furiwa,
Tänan sind nii palju suurepäraseid toidu-ja teenus, mida ette meile meie pulmapäev. Me tõesti hindan seda.

Armastus,
Jacqueline & Alex

Kallis Stacie,
Tänan sind nii palju kõike! Siis aitas teha oma unistus pulm tegelikkuseks! Oma kogemusi ja teadmisi oli taeva kingitus ja ma olen nii õnnelik, et kõik, mis tuli välja parem kui oodatud kõik need viimase hetke muudatused. Ma ei saa kunagi seda, mida sa teed, sest ma olen väsinud sellest pulm, aga ma olen nii õnnelik, et sa oled, sest sa oled vapustav! Me tahaks väita, et teie boss ei anna teile tõsta!

Parimate soovidega,
Charilyn & Tien

Kallis Stacie ja Furiwa Töötajad,
Tänan sind nii palju, et muuta meie pulm selline meeldejääv sündmus! Oma energia ja pingutused on teretulnud!

Kõige soojem soovidega,
Wes & Ann

Kallis Furiwa,
Täname teenuste jooksul meie pulmapäev. Toit oli stupendous ja igaüks hoiab ütleb meile, kuidas see on raske pulm võita! Me vaatame tagasi üles meie päeva edukaks fed kõhud! Stacie oli väga põhjalik!

Armastus,
Trevor & Tran

Stacie,
Sõnad ei suuda väljendada oma tänulikkust, et me tunneme. Teil on andnud oma eriline päev, et palju rohkem stressi vaba. Me täname sind kõige eest, mis olete teinud.

Armastus,
Pete & Rebecca Van de Ven

Kelly,
Tänan sind nii palju, et panna üles meie lähedal meltdowns. Päeval ei saanud joosta nii sujuvalt, ilma et sa seal. Aitäh!!
Armastus,
Julie & Ricky

Tere Stacie!
Loodan, et teil läheb hästi. Ma TÄNAN TEID väga palju kõigile teie abi nende lõplik nädalat viivad pulm. Kõik teie nõu ja soovitusi olid eriti kasulik pulmapäev. Tänan teid kõiki teie abi, behind-the-scenes ajal pulmapäev. Meil oli nii palju komplimente selle kohta, vastuvõtt ja toidu.
Aitäh veelkord, Stacie!

Tere Stacie,
Täname teid aidata muuta meie vastuvõtu nii meeldejääv – kõik minu külalised on ikka räägib, kuidas SUUREPÄRANE toit oli. Ma teadsin, et see oleks hea, kuid oli üllatunud, valdav vastus kõigile.

Hoolitse,
Vikki

Stacie,
TÄNAN TEID kõige eest, mis sa tegid, et muuta meie pulm nii suur edu. Igaüks ütles meile, et see oli üks lõbus pulmad, nad pole kunagi olnud! Me ei saanud teha seda ilma sinuta. Kõik meie külalised raved Furiwa on toit, nii et palun, tänan oma kokad meile.
Tänan teid jälle!! ja olgem kindlasti kursis hoida!

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: