Legend Palmetto Roos Risti Kabeli Loodan, et Lood

Kallis Lugeja: MERRY CHRISTMAS! Kui teil on uudishimulik, mis juhtus eile õhtul Christmas Eve lugu… Noh….see on päris lugu. Kas te mäletate stseeni Jõulud filmi, Armastus Tegelikult, kui noor mees, löödi koos oma parima sõbra uus pruut, näitab üles kaardiga öelda talle, kuidas ta…
palmetto tõusis pärg

Kallis Lugeja: MERRY CHRISTMAS!

Kui teil on uudishimulik, mis juhtus eile õhtul Christmas Eve lugu… Noh….see on päris lugu. Kas te mäletate stseeni Jõulud filmi, Armastus Tegelikult, kui noor mees, löödi koos oma parima sõbra uus pruut, näitab üles kaardiga öelda talle, kuidas ta end tunneb?

Mu kurk lihtsalt ei suutnud “croak” välja sissejuhatus Carrie Simpson, mu armas vennatütar, kes rääkis lugu eile õhtul….nii et ma hoidsin up kaardid, et selgitada olukorda ja pööras siis ülejäänud lugu üle Carrie…..

Dorothy, meie Sidusettevõtte Pastor, lugeda kaarti, mis selgitasid, mis toimus nii palju huumorit visati kui võimalik, samal ajal tegin vajalikud nägu.

Kas keegi juhtub märkama, Miss Eva Cate ( minu nelja-aastane lapselaps selles skit?) Ilmselt, kui ma panin ta maha (maha minu süles), et minna üles esitamise…ta järgnes mulle ja kiirenenud kesta kaua kaardi, kui ma olin teinud soovivad kõigile Häid Jõule…skit lõppes üks konn häält, Dorothy on ilus hääl…ja Eva Cate on natuke lapsik üks… soovivad kõigile Häid Jõule.

Esimest korda üle kahekümne-midagi aastat olin istub kogudus kuulata lugu kirjutasin, et Carrie ütles veel ilusti, kui sõnad saavad väljendada. Ta on loomulik ja tegi mulle nii uhke!

“Plaan B” pakutava mulle võimaluse vaadata Jõululaupäev Teenuse erinevast vaatenurgast ja eri vaatenurkadest alati lubavad meil kasvada mõista.

Carrie…ma ei saa aitäh piisavalt pitching kell 11 tunni. Mida ehteks jutuvestja paistis eile õhtul! Kõik teemandid!

Minu lootus on, üks päev, kuskil, laps saab istuda vanem või vanavanem on ringi jõululaupäeval ja kuulata lugu. Kui see kunagi juhtub…mul on tunne sellist tunnet täitmine…minu kingitus teistele.

Minu kingitus täna on koopia lugu, et sa (loodetavasti) nautida ja re-ütle uuesti…ümbritsetud palju palmetto tõusis ristid.

Enne kui me alustame lugu, kuid….las ma öelda teile, kuidas sündis idee, et kujunenud lugu….teisisõnu… ” lugu taga on lugu.’

Umbes aasta tagasi oli mul läinud Fran Townsend koju osta mõned palmetto roosid kimp oli mul kallal. Palmetto roosid on tehtud mererohi kangrute, kes teevad ka rohkem tuntud mere korvid. Kaks korda aastas Fran kutsub daamid loodud tema vara ja müüa oma tooteid.

Kui ma läksin läbi ühe kuhja üksikute roosid…äkki üks vaadelda eri…roosi nägi välja nagu see oli risti. Nagu ma vaatas seda…ühte korvi kangrute juhuslikult kommenteeris: “See on palmetto roos risti.”

“Ma armastan seda….kas teil on rohkem ja võiks mulle öelda, miks roos on ristil? Küsisin.

Naine raputas pead… kuid siis kutsus teise weaver…pere vennatütar… ja palusin tal mulle öelda, mida ta teadis.

Ta motioned mind üle ja ütles vaikselt, et tema vanaema oli nimeks Roosi ja ta alati kandis tõusis talgipulber, sest ta ütles…, et oli lõhn Jeesus.

Ta mõtles hetke ja siis ütles, et kõik mida ta teadis ristid oli, mida tema vanaema oli kord pomises….“Et roosi oli seal kui ’dat vaene beebi Jeesus oli sündinud ja ta oli seal Teda (ristil) päeval Ta suri.”

Minu kujutlusvõime oli pildistatud…äkki ma võiks pilt roosi kasvav stabiilne ja tõusis teise ringi Kristuse pea ristil ja lõhn Kristus on see, et tõusis…ma tahtsin rohkem lugu.

Kuid ei olnud enam. See oli kõik, vennatütar teadis, ja ükski muu kangrute oli midagi lisada….

Nii, mul oli algus ja lõpp…aga ei ole “keskmised”, et see lugu. Kui ta oli kuulda…mul oleks vaja kirjutada.

“Legend Palmetto Tõusis Rist”

Ööl vastu, et Kristus, Jumala Poeg, on sündinud seimi petlemmas juhtus midagi MAAGILIST! Keset põnevust Jumalik Sündi…teine ime oli toimub…et peaaegu läks avastamata…kingitus uhke Isa, et Tema Poeg.

Jõulud Star paistis oma helge valgus, mis Püha Öö ja üks eriline tala leidsin end pimedas nurgas sõim. Enne hommikul väike roheline tulistada võiks vaadelda läbi lüüa heina. Enne päeva lõppu vars oli kasvanud ja väike rose bud oli tekkimas.

Selleks ajaks, Maarja, Joosep ja imiku Jeesus oli valmis väljuvad…roosi paistis kogu selle ilu…kuid siiski märkamatuks luitunud nurgas sõim.

See oli Mary, andes ühe viimase pilgu üle, keda märkas ilus roos. Hea meel, et ta oli Joseph tõmba taim võtta nendega. Lõhn roosi oli nii joovastav, et Beebi Jeesus hoida haardeseadised see ja tõmmates rose, et tema pikk teekond koju. (Tagasi siis, roosid ei olnud okkad, nii et Mary ei pea muretsema imiku ümberistutamine Ise.)

Nagu Jeesus kasvas…roosi põõsas kasvas liiga ja siis üks aasta hakkas see korrutada…nii, et selleks ajaks, kui Tema ministeeriumi roosi põõsad olid hakanud springing üles imekombel kus Ta ka ei käinud…täites õhku kõige imeline aroom.

Kolm aastat hiljem…mis kohutav päev, kui Jeesus risti löödi, taevas, jälle kasvas tume. See pimedus üks ilus särav täht võiks vaadelda tema valgus paistab alla Kristuse ristile. Äkki roheline idu ja siis varre tekkinud mustuse alla risti. Roosi ilmus ja hakkas ronida , nii kiiresti, kui võimalik, ülespoole Jeesus.

Kui roos jõudnud koht, kus Kristuse nägu langes Tema rinnal, teha valu, see pakitud ennast Tema ümber ja siis lahendatakse seas võra, okkad, mis olid asetatud Tema pea. Rose tahtis puhvri valu okkad paigutatud seal naeruvääristamine. Rose tahtis mugavuse Jeesus Tema suurim vajadus.

Legend räägib, et Jeesus äkki tundsin, pehme padi rose ümber Oma pea ja siis lõhnas tuttav lõhn lapsepõlvest. Ta sai kohe aru. See oli kingitus Tema Isa ootab Teda Taevas. See oli saadetud Päeval tema sündi ja nüüd oleks esindatud päev pärast Tema surma.

Legend leiab, et see on põhjus, roosid, täna on okkad küljes…dating tagasi, et saatuslikul päeval ristilöömist. Kui keegi on kunagi kikkis poolt roosi okas …see on meeldetuletus, Kristuse verd valatud meie eest.

Palmetto tõusis ületab jätkuvalt käsitsi kootud paljudes lowcountry valdkondades, Lõuna-Carolina. Nad on sümbol kingitus Jumal andis Oma Poja aeg valguse ja pimedal ajal…aeg rõõmustada ja aeg on kurbus.

Kootud koos, kasutades vaid eriline muru alates sood, roos, rist tuletab meile meelde, täna aega Jeesus kulutatud Galilea Merel…ja kuidas Tema sünni, elu ja surma…muuta ajalugu.

Ma loodan, et te nautida oma kingitus….Häid Jõule Üks ja Kõik!

Nii et homseni….Aitäh, Isa teie suurim kingitus, mida meile täna…Oma Poja ja ka meie jaoks “-sogged” lowcountry elanikud, Teie Päike!

“Täna on minu lemmik päev” Winnie Puhh

Seal on veel special Christmas mystery juhtub iga päev ja mul pole aimugi, kes “elf” või “päkapikud” on selle taga. Esmaspäeva õhtul, pärast kutsudes Carrie, anda oma “heads-up”, et mul oli kindlasti läheb vaja veidi abi Christmas Eve lugu….Ma olin natuke alla.

Ma kergendust kell Carrie on suuremeelsus ja ka kurbust, et see oli esimene Jõululaupäev ma ei saaks öelda, et Jõululaupäev lugu üle kahe aastakümne.

Ma ei olnud nii kindel, et laryngitis oleks selge minu jaoks piisavalt, et rääkida lugu või vähemalt verbaalselt seda kasutusele võtta ja öelda “lugu taga lugu” enne keerates selle üle, et Carrie!

Ma läksin, et kontrollida mis tahes e-kirju, et võib-olla vaja vastates…ja leht oli täis nimed Summerville elanikud, mõned ma tundsin, mõned ma ei…, kes tahavad, et “Sõbrad” mind Facebook.

Ma veetsin peaaegu tund neile vastamine….”Mis toimub?” Ma arvasin, et hämmingus. Kuid see on kindel, et ei panna naeratus minu nägu ja saabus ideaalne aeg.

Sellest ajast alates….Ma olen saanud iga päev… rohkem “ma Tahan Olla Sõbrad” taotlused. Midagi toimub….seal on elf seal kuskil selle korraldamine “liikumine” ma olen kindel, et….kuid Kes ja Miks?

Kui keegi teab midagi minu “ime” Jõulude ajal…jutuvestja mind kindlasti oleks tore teada lugu selle taga imeline jõulukink.

Tänan teid alt mu süda! Häid Jõule!

* See köha ja laryngitis on tõesti väsinud mind….Mul on mõned pildid Tommy ja Kaitlyn ja Turners….aga ma unustas, kui ma panen oma kaamera….see oli väike rühm, lõdvestunud ja imeline. Ideaalne võimalus end Jõululaupäev.

Ma olin elevil, et Kaitlyn kulutatud Jõululaupäev koos meiega enne pealkirja Tennessee…ta tegi õhtul lõpule ja kingitus tema ja Tommy andis mulle oli nii unikaalne ja läbimõeldud. Ma olen osutades, et see viimane pilt.

Kaitlyn on kullassepp sõber, kes teeb igasuguseid loomingulisi asju ehted. Ta graveeritud koordinaadid St. Jude ‘ s Kabel Lootust vasest käevõru, mille sõnum on:

Nüüd ma ei tea alati, kuidas saada seal…

Me kindlasti vastamata Walsh, Mollie, ja Rutledge Jõule, kuid ma tean, et nad on pall! Rutledge isegi saadetud tervitused eile!

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: